Ja, ik wil mijn ondernemingsplan door jullie laten schrijven. Wat moet ik doen?

Onze werkwijze is als volgt:

Of: Wij maken een afspraak bij ons op kantoor te Antwerpen waarbij je zoveel mogelijk gegevens meeneemt.

Of: Alles kan telefonisch en online afgehandeld worden. Als je bijvoorbeeld aan de andere kant van het land woont.

Alle gesprekken zijn gratis, dit is bij de prijs inbegrepen

Het totaalbedrag mag je in 2 termijnen betalen.

  • Na betaling van de eerste termijn van de factuur gaan wij vervolgens voor jou aan de slag. Afhankelijk van de complexiteit van het ondernemingsplan kan het conceptplan al binnen 7 dagen gereed zijn. Zowel qua inhoud als lay-out kan je een sterk en uitmuntend plan verwachten!
  • Wij houden contact om eventuele wijzigingen en aanvullingen door te voeren. Dit is gratis en zit ook bij het tarief inbegrepen.
  • Vervolgens hebben we een definitief ondernemingsplan. Je dient dan de restantbetaling te voldoen en vindt er met jou een gesprek plaats waarbij we alles bespreken voordat we naar de bank , microkrediet, een Startersfonds, crowdfunder of een private investeerder gaan.
  • Wij gaan vervolgens met jou mee naar deze instelling als jouw financieel adviseur. Wij zetten dan alles op alles om jouw kans op een krediet te maximaliseren. Wij hebben jouw ondernemingsplan geschreven en beheersen deze dus. Onze expertise en vaardigheden kunnen jouw ambitie en kennis aanvullen. Banken hebben hier geen probleem mee, getuige onze ervaring. Zij vinden dit juist een surplus. Dat de ondernemer namelijk serieus is met zijn onderneming en hiervoor professionele hulp inschakelt. Als ondernemer hoef je namelijk geen expert te zijn op elk gebied maar meer functioneren als een manager; taken kun je dus uitbesteden, in dit geval het vervaardigen van het ondernemingsplan. Jij doet waar je goed in bent en dat is ondernemen. Deze begeleiding is een uniek aspect van onze werkwijze die je nergens in Nederland tegenkomt.
  • De bank zal ook kijken naar jou als persoon; ben je geschikt als ondernemer, heb je de capaciteiten? Wij kunnen je daarin adviseren.

Dankzij onze gezamenlijke inzet accepteert de bank het businessplan en dus een krediet?

Gefeliciteerd! Maar, onthoud dat het ondernemingsplan niet alleen wordt geschreven om enkel een krediet te verkrijgen maar vooral om als leidraad te dienen voor jouw business de eerstkomende 3 jaar.

Wij houden uiteraard contact voor de monitoring en bijsturing van je onderneming in het latere stadium.
Immers, wij zijn bedrijfseconomen en kunnen ook bedrijfsadvies en belastingadvies verstrekken en je boekhouding verzorgen.