Wie schrijft mijn ondernemingsplan? Even voorstellen.

In 2006 werd Tax Account opgericht door Rachid Guenoun met als hoofdactiviteiten belastingadvies en het verzorgen van boekhoudingen. Dit werd in 2008 geprofessionaliseerd en verricht vanuit een karakteristiek pand op de Benoordenhoutseweg te Den Haag. Vervolgens werd de bijtak ondernemingsplan dermate zwaarwegend dat hiermee alleen verder werd gegaan onder de handelsnaam JouwOndernemingsplan.com.

Rachid Guenoun CEO

Rachid Guenoun

Ruim 10 jaar Business2business ervaring in bedrijfsadvies, belastingadvies en 10 jaar ervaring in het schrijven van professionele Businessplannen. Werkelijk van elke branche op de hoogte.

Afgestudeerd als bachelor in Bedrijfseconomie aan de HES Rotterdam (2004) en als Belastingconsulent bij het College van Belasting adviseurs.

Judith van PeursenJudith van PeursenMedewerkster Marktonderzoek en Marketing-Mix

 Studeert Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en doet dit uitstekend getuige haar cijfers.

Pienter en zeer kundig in de marketingmix en market research van een business plan. Veel gevoel voor consistentie. Is daarnaast taalkundig behoorlijk onderlegd.

Grote hobby is de saxofoon welke ze graag bespeelt bij optredens.

Sophie van den Engh SophieMedewerkster Marktonderzoek en Marketing-Mix

Talentvolle vierdejaars student Media & Entertainment Management aan de InHolland. Deze opleiding leidt zeer breed op, op het gebied van o.a: productie, marketing, financiën en onderzoek.

Leergierig, betrokken en altijd bereid om mee te denken over de situatie van anderen.

Onderzoekt graag op welke ontwikkelingen in de markt de ondernemer het beste kan inspelen. Een planner, die zeer secuur te werk gaat en altijd met oog voor detail.